top of page

Velkommen til Nygaard Hundepension!

Stedet og faciliteterne

Nygaard Hundepension er for dig, der gerne vil have din hund passet i en mindre pension. Nygaard Hundepension ligger på gården Røgen Nygaard nær den lille landsby Røgen i Østjylland. Her er naturskønne omgivelser lige op ad marker og skov. 

Nygaard Hundepension består af 8 bokse,  hvoraf to bokse har plads til to til tre hunde ad gangen (alt efter hundenes størrelse). Der er varme på.

 

Hundens dagligdag
Hundene bliver luftet tre gange dagligt. Den ene af disse luftninger kan være i vores store løbegård, men ellers går vi to til tre dejlige gåture om dagen. 

Ejerne

På Røgen Nygaard bor jeg, Jonna Søndergaard, med min mand, Dan, og vores to labradortæver Vega og Minna samt Balto, som er en labrador/stabyhoun. Vi har fire voksne børn, der for længst er flyttet hjemmefra, så nu har vi god tid og plads til hundene i pensionen.  

Jeg, Jonna, er uddannet både landmand med Det Grønne Bevis og socialpædagog.

Vi har tidligere drevet landbrug på gården og har derfor stor erfaring med at arbejde med større dyr. Jeg har tidligere haft interesse for at avle heste, men med årene har min interesse vendt sig mod hundene. Vi har gennem tiden ofte passet mange af vores venner og bekendtes hunde, så det var naturligt til sidst at åbne en rigtig hundepension. 

 

I juli 2017 gik vi i gang med at ombygge den ene staldlænge til hundepension, og efter mange timers arbejde og stor hjælp fra venner og familie stod pensionen færdig i november. 

 

Jeg har både Opdrætteruddannelsen og Hundeholderuddannelsen fra Dansk Kennelklub samt er uddannet hundeadfærdsinstruktør. 

Du finder vores hundesmiley og kontrolrapport HER

IMG_20181010_164354.jpg
smiley2.jpg
bottom of page